Ky është Ballkani im – Ture gastronomike dhe suvenire kull për promovimin e mësimit ndërkulturor dhe dialogut

Duke bashkuar sipërmarrjen sociale dhe mësimet ndërkulturore, ndikimi i projektit shumëfishtohet – ai prek publikun më të gjerë dhe rininë. Qëllimi i këtij bashkëpunimi është… […]

Read More…