Të gjitha lajmet e mira

U dhuruan çmimet për zhvillimin e ndërmarrjeve sociale nga Maqedonia e Veriut dhe Serbia image

U dhuruan çmimet për zhvillimin e ndërmarrjeve sociale nga Maqedonia e Veriut dhe Serbia

Në 17 dhe 18 dhjetor,  në Nish-Serbi,  u shpallën fituesit e Akademisë për Ndërmarrësi Sociale, e cila u realizua në kuadër të projektit ndërkufitar “Ndërmarrjet… […]

Read More…

“Potenciali i Ekonomisë Sociale në Ballkanin Perëndimor” – Konferenca Përfundimtare në Podgoricë image

“Potenciali i Ekonomisë Sociale në Ballkanin Perëndimor” – Konferenca Përfundimtare në Podgoricë

Konferenca përfundimtare e projektit të Aleancës Rinore të Ekonomisë Sociale të Ballkanit Perëndimor (WB SEA) “Potenciali i Ekonomisë Sociale në Rajonin e Ballkanit Perëndimor” u… […]

Read More…

Takimi i parë i S.T.R.E.T. Projektit TT 2 në Lituani image

Takimi i parë i S.T.R.E.T. Projektit TT 2 në Lituani

Nga data 5-8 dhjetor, në Lituani, u zhvillua takimi i parë i projektit “Studentë sot- sipërmarrës të përgjegjshëm nesër – Veglat e mësuesve 2 (STRET… […]

Read More…

(Konkurs për punë) ARNO kërkon një anëtar të ri të ekipit image

(Konkurs për punë) ARNO kërkon një anëtar të ri të ekipit

Postimi është i disponueshëm në gjuhën maqedonase […]

Read More…

Sipërmarrja sociale si mjet për përfshirje image

Sipërmarrja sociale si mjet për përfshirje

Dje më 4 dhjetor në ndërmarrjen sociale “Countryside Retreat”, në f. Opila të Rankovcës, nën moton “Të gjithë jemi të barabartë!”, u  shënua Dita  Botërore… […]

Read More…

(Job ad) VAJS Group is looking for an expert image

(Job ad) VAJS Group is looking for an expert

The job ad is posted in Macedonian and English.  […]

Read More…

ARNO organizoi eventin “Shkolla e Ekonomisë Sociale” image

ARNO organizoi eventin “Shkolla e Ekonomisë Sociale”

Në kuadër të projektit të Aleancës Rinore të Ekonomisë Sociale të Ballkanit Perëndimor, në periudhën 25-27 nëntor në Dhomën Publike, ARNO zbatoi të ashtuquajturën shkollë… […]

Read More…

Udhëtimi RISE III ka filluar! image

Udhëtimi RISE III ka filluar!

Në datën 25 Nëntor, në sallën publike, ekipi ARNO-s zhvilloi takimin e parë me ekipet e RISE të këtij viti. Si pjesë e programit RISE… […]

Read More…

“Ne po ndërtojmë qytete për të rinjtë në një botë prej 8 miliardë banorësh” – Forumi Rajonal në Sarajevë image

“Ne po ndërtojmë qytete për të rinjtë në një botë prej 8 miliardë banorësh” – Forumi Rajonal në Sarajevë

U mbajt forumi rajonal “Ndërtimi i qyteteve për të rinjtë në një botë prej 8 miliardë banorësh”, në prani të 120 kryetarëve të komunave, përfaqësuesve… […]

Read More…

ARNO prodhoi një studim për ndërmarrjet sociale, Maqedonia mori regjistrin e parë! image

ARNO prodhoi një studim për ndërmarrjet sociale, Maqedonia mori regjistrin e parë!

Më 22 nëntor në Shkup, organizuar nga Këshilli Rinor Nacional i Maqedonisë (KRNM), u mbajt një konferencë për promovimin e Studimit dhe Regjistrin e Ndërmarrjeve… […]

Read More…

Është mbajtur moduli i parë i “Akademisë për ekonomi sociale” image

Është mbajtur moduli i parë i “Akademisë për ekonomi sociale”

Nga 18 deri më 20 nëntor 2022, në Vranje-Serbi u mbajt moduli i parë i Akademisë për ekonomi sociale, në të cilën morën pjesë përfaqësues… […]

Read More…

ARNO mori pjesë në Javën Globale të Sipërmarrjes (JGS) 2022 image

ARNO mori pjesë në Javën Globale të Sipërmarrjes (JGS) 2022

Në kuadër të Javës Globale të Sipërmarrjes (JGS) 2022, e cila u zhvillua nga 14-20 nëntor, ARNO mori pjesë me një seminar online: “Hyrje në… […]

Read More…

Përkrahësit tanë
Rockefeller European commission UNFPA UNDP Social Impact Award Erasmus RYCO French Developement Agency Национална Агенција за образовни програми и мобилност МК