Intervistë me Irinën për Nova Times image

Intervistë me Irinën për Nova Times

Gazetarja dhe studentja nga shkolla ndërkombëtare “NOVA” – Adora Limani, bisedoi me Irinën për rubrikën e dhjetorit në Nova Times. Në intervistë, ato flasin për krijimin dhe thelbin e ARNO-s, konceptet e sipërmarrjes sociale dhe ekonominë e gjelbër. Si një udhëzues domethënës në rrugën drejt suksesit, fokusi është në filantropia nga perspektiva e të bërit atë që është më e mira për individin dhe komunitetin.

Të gjithë intervistën mund ta lexoni në këtë LINK.

Deri radhën tjetër, me lajme të tjera të mira (ARNO lajme)!

Social share