Nga mbeturinat e verës (bërsitë) tek aditivet për industrinë ushqimore, metodat bioteknologjike për mjaltin e shëndetshëm dhe mbrojtja e fenomenit të staneve, janë fituesit e konkursit të këtij viti “idetë e gjelbërta” të organizuar nga ARNO

Për fituesit kombëtar, “ARNO” përsëri këtë vit ofroi mbështetje nga partnerët: kuponë me vlerë për shërbime këshillimi nga Shoqata për Menaxhim dhe Konsulencë “MKA2000″. Për… […]

Read More…

Ky është Ballkani im – Ture gastronomike dhe suvenire kull për promovimin e mësimit ndërkulturor dhe dialogut

Duke bashkuar sipërmarrjen sociale dhe mësimet ndërkulturore, ndikimi i projektit shumëfishtohet – ai prek publikun më të gjerë dhe rininë. Qëllimi i këtij bashkëpunimi është… […]

Read More…