Aktivitete shtesë rreth kuzhinës -shikoni se çfarë ka të re nga kuzhina jonë image

Aktivitete shtesë rreth kuzhinës -shikoni se çfarë ka të re nga kuzhina jonë

Në pjesën e fundit të projektit Orët e Gatimit Slow Food, ne organizuam një trajnim për nxënësit, të udhëhequr nga Petar Shokarevski. Gjatë trajnimit, nxënësit morën pjesë në një sfidë gatimi. Më vonë, ne provuam pjatat së bashku me partnerët dhe mbështetësit e projektit.

Më 15.03 2019, siç u kërkua nga shumica e pjesëmarrësve nga klasa e tretë, ne organizuam orë pilote rreth gatimit si aktivitet për ndërtim të ekipit. Kryekuzhinieri Antonio Gjorgjievski po jepte udhëzimet për përgatitjen e picës dhe “pastrmajlijas”, ora ishte e përzier në gatimet të kuzhinës tradicionale italiane dhe maqedonase.

Për kënaqësinë tonë të madhe, ne patëm nxënës amerikanë si pjesëmarrës që ishin në M.V si pjesë e një program shkëmbimi, të realizuar nga organizata, Këshilli Amerikan për Arsimin Ndërkombëtar.

Social share