ARNO dhe Treebanks nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi image

ARNO dhe Treebanks nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi

Më 29.10.2019 ne nënshkruam një Memorandum Mirëkuptimi me Treebanks, një nga finalistët në konkursin Filantropia për Ide të Gjelbërta 2019. Treebanks është një koncept i thjeshtë, por shumë i fuqishëm. Me çdo rezervim të bërë në Booking.com, ju po kontribuoni në mbjelljen e një peme në vendin tonë. Ata që vendosin të rezervojnë udhëtimin e tyre përmes uebfaqes së tyre nuk do të tarifohen, megjithatë kontribuojnë në një mjedis më të shëndetshëm dhe më të pastër – vetëm një klikim për të fituar luftën kundër ndryshimit të klimës.

Organizata jonë e njohu këtë koncept të fuqishëm, dhe për ta mbështetur atë, ne e detyruam veten të përdorim platformën për të gjitha udhëtimet e ardhshme dhe të ndihmojmë jo vetëm mbjelljen e pemëve, por zhvillimin e këtij biznesi inovativ të gjelbër.

Gjatë pushimeve të Krishtlindjes, zyra jonë u dekorua me dekorime nga Treebanks, të bëra me dyer të vjetra.

Social share