Të gjitha lajmet në vitin 2021

Takim premtues – Pjesëmarrësit dhe ekspertët e RISE image

Takim premtues – Pjesëmarrësit dhe ekspertët e RISE

Mysafirët tanë ishin Bojan Kordalov – specialist i lartë i komunikimit, Olga Rajçii – bashkëthemeluese e Challenger dhe Elena Doneva, bashkëthemeluese e Contura. Duke përkushtuar… […]

Read More…

Intervistë me Irinën për Nova Times image

Intervistë me Irinën për Nova Times

Të gjithë intervistën mund ta lexoni në këtë LINK. Deri radhën tjetër, me lajme të tjera të mira (ARNO lajme)! […]

Read More…

Janë shpallur fituesit nga programi për ndërmarrësi sociale image

Janë shpallur fituesit nga programi për ndërmarrësi sociale

ARNO” ka shpallur idetë fituese nga gjenerata e parë e programit për ndërmarrësi sociale. “Skopje goes Zero Waste”- biznes social për shitjen e produkteve me… […]

Read More…

?KONKURSI “IDE TË GJELBËRTA 2021”, ËSHTË I HAPUR PËR APLIKIME!? image

?KONKURSI “IDE TË GJELBËRTA 2021”, ËSHTË I HAPUR PËR APLIKIME!?

Në ngjarjen promovuese që u mbajt më 06 prill 2020, ARNO njoftoi se nga 12 maj, qytetarët që mendojnë se kanë  ide për një biznes… […]

Read More…

Thirrje për nxënës dhe mësues të shkollave të mesme image

Thirrje për nxënës dhe mësues të shkollave të mesme

Në kuadër të projektit “STRET – Paketa e mjeteve për mësuesit”, Shoqata për Inovacione Sociale “ARNO” organizon 2 ngjarje , në të cilat  do të… […]

Read More…

Punëtori për Ide të Biznesit Social image

Punëtori për Ide të Biznesit Social

Dëshirojmë t’ju informojmë se afati i aplikimit është zgjatur deri të hënën, 31 maj, 11:00. Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen të hënën deri në… […]

Read More…

Thirrje për punë image

Thirrje për punë

ARNO po kërkon një anëtar të ri të ekipit i cili do ta gjejë vetën në rolin e një menaxheri programi duke kontribuar në zhvillimin… […]

Read More…

Janë shpallur idetë fituese të gjelbra për vitin 2021 image

Janë shpallur idetë fituese të gjelbra për vitin 2021

Më 16 qershor, “ARNO” shpalli fituesit e konkursit “Ide të Gjelbërta” 2021, i cili këtë vit u mbajt në formatin online. Juria e konkursit zgjodhi… […]

Read More…

Paraqitu për trajnimin për Design Thinking image

Paraqitu për trajnimin për Design Thinking

Si një Inkubator Kombëtar, në kuadër të projektit RISE (Inkubatori Rajonal për Ndërmarrjet Sociale), ARNO shpall Thirrje për të rinjtë (18-35 vjeç) për pjesmarrje në… […]

Read More…

Design Thinking për zhvillimin e sipërmarrësisë sociale – disa përshtypje nga trajnimi image

Design Thinking për zhvillimin e sipërmarrësisë sociale – disa përshtypje nga trajnimi

Nënprojekti RISE ARNO,  po zbaton një trajnim online 3 ditor (23,24,25 gusht) për 2 grupe të rinjsh. Në ditën e parë, u bë  prezentimi i… […]

Read More…

🚀RISE Journey 2🚀 Thirrje për mbështetje të sipërmarrësve të rinj socialë image

🚀RISE Journey 2🚀 Thirrje për mbështetje të sipërmarrësve të rinj socialë

Shoqata për Inovacionin Social “ARNO”,  fton të gjithë inovatorët e rinj (18-35 vjeç) të cilët kanë dëshirë të zhvillojnë idetë e tyre të biznesit që… […]

Read More…

Thirrje për pjesëmarrje në një projekt evropian për sipërmarrjen sociale image

Thirrje për pjesëmarrje në një projekt evropian për sipërmarrjen sociale

ARNO fton partnerë nga vendi që të përfshihen në grupet e fokusit dhe proceset që zbatohen në kuadër të projektit “INN@ SEE – Youth Participation… […]

Read More…

Përkrahësit tanë
Rockefeller Erasmus UNFPA UNDP Social Impact Award