Të gjitha lajmet në vitin 2020

Aktivitete shtesë rreth kuzhinës -shikoni se çfarë ka të re nga kuzhina jonë image

Aktivitete shtesë rreth kuzhinës -shikoni se çfarë ka të re nga kuzhina jonë

Më 15.03 2019, siç u kërkua nga shumica e pjesëmarrësve nga klasa e tretë, ne organizuam orë pilote rreth gatimit si aktivitet për ndërtim të… […]

Read More…

Nga mbeturinat e verës (bërsitë) tek aditivet për industrinë ushqimore, metodat bioteknologjike për mjaltin e shëndetshëm dhe mbrojtja e fenomenit të staneve, janë fituesit e konkursit të këtij viti “idetë e gjelbërta” të organizuar nga ARNO image

Nga mbeturinat e verës (bërsitë) tek aditivet për industrinë ushqimore, metodat bioteknologjike për mjaltin e shëndetshëm dhe mbrojtja e fenomenit të staneve, janë fituesit e konkursit të këtij viti “idetë e gjelbërta” të organizuar nga ARNO

Për fituesit kombëtar, “ARNO” përsëri këtë vit ofroi mbështetje nga partnerët: kuponë me vlerë për shërbime këshillimi nga Shoqata për Menaxhim dhe Konsulencë “MKA2000″. Për… […]

Read More…

Thirrje e hapur për pjesëmarrje në projektin Balkan Green Academy 2020/2021, aplikoni deri më 31 Gusht image

Thirrje e hapur për pjesëmarrje në projektin Balkan Green Academy 2020/2021, aplikoni deri më 31 Gusht

Qëllimet kryesore të akademisë janë: të promovojë parimet dhe vlerat e politikave të qëndrueshme dhe të gjelbra në lidhje me zhvillimin ekonomik, shoqëror dhe politik… […]

Read More…

Rise journey: thirrje e hapur për aplikim dhe mundsi për zhvillimin e bizneseve të gjelbërta dhe sociale image

Rise journey: thirrje e hapur për aplikim dhe mundsi për zhvillimin e bizneseve të gjelbërta dhe sociale

Nëse përgjigjja e këtyre pyetjeve është PO!, mos ngurroni të klikoni këtu (MK) dhe (ANG) dhe të informoheni rreth kushteve të aplikimit dhe udhëtimin ”… […]

Read More…

Takimi dhe trajnimi i parë online – Udhëtimi RISE, ka filluar! image

Takimi dhe trajnimi i parë online – Udhëtimi RISE, ka filluar!

Në takimin e parë, ekipet dëgjuan historinë frymëzuese të eko-iluzionistit Kristian Shopov, u prezantuan me ekipet e tjera dhe u njohën me hapat e ardhshëm…. […]

Read More…

Java Globale e Sipërmarrjes (JGS) 2020- ARNO mori pjesë me 2 ngjarje image

Java Globale e Sipërmarrjes (JGS) 2020- ARNO mori pjesë me 2 ngjarje

Të dyja ngjarjet u pritën me interes dhe pjesëmarrje të madhe. Më poshtë mund të shikoni videot nga transmetimi i drejtpërdrejtë në Facebook. Ngjarja 1… […]

Read More…

Intervistë – Irina Janevska për Radion Europa e Lirë image

Intervistë – Irina Janevska për Radion Europa e Lirë

Lexoni intervistën e plotë në këtë link. Shihemi herën e ardhshme me më shumë lajme  të reja nga  ARNO! […]

Read More…

Përfshihuni dhe shikoni se ku përkisni! – Mesazh për të rinjtë për Ditën e Vullnetarëve nga Irina image

Përfshihuni dhe shikoni se ku përkisni! – Mesazh për të rinjtë për Ditën e Vullnetarëve nga Irina

Irina foli për lidhjen e fortë midis sipërmarrjes sociale dhe qëndrueshmërisë së nismave vullnetare. Ndër të tjera, Irina thotë: “Ajo që është e rëndësishme kur… […]

Read More…

Përkrahësit tanë
Rockefeller European commission UNFPA UNDP Social Impact Award Erasmus RYCO French Developement Agency Национална Агенција за образовни програми и мобилност МК