Java Globale e Sipërmarrjes (JGS) 2020- ARNO mori pjesë me 2 ngjarje image

Java Globale e Sipërmarrjes (JGS) 2020- ARNO mori pjesë me 2 ngjarje

Si pjesë e Javës Globale të Sipërmarrjes (JGS) 2020, ARNO mori pjesë me 2 ngjarje, njëra prej të cilave u zhvillua më 18 Nëntor me titullin “Ndërmarrja Sociale: nga A deri në Zh” dhe tjetra më 20 Nëntor me titullin “Social Entrepreneurship goes green: Green Entrepreneurship as higher octave of the social economy”.

Të dyja ngjarjet u pritën me interes dhe pjesëmarrje të madhe. Më poshtë mund të shikoni videot nga transmetimi i drejtpërdrejtë në Facebook.

Ngjarja 1 https://fb.watch/1Whu399z6h/

Ngjarja 2 https://fb.watch/1WgFL5TyAr/

Përkrahësit tanë
Rockefeller European commission UNFPA UNDP Social Impact Award Erasmus RYCO French Developement Agency Национална Агенција за образовни програми и мобилност МК