Intervistë – Irina Janevska për Radion Europa e Lirë image

Intervistë – Irina Janevska për Radion Europa e Lirë

Projekti RISE – Inkubatori Rajonal për Sipërmarrësit Socialë, zgjeroi hapësirën për promovim edhe më të madh të Ndërmarrësisë Sociale dhe me këtë , hapi edhe mjë mundësi për një bisedë tjetër frymëzuese me Irina , të botuar nga Radio Europa e Lirë. Në këtë intervistë, Presidentja e ARNO-s, Irina përmes përvojave personale,  ndau me tw gjithë  gjërat  të cilat mund të  përdoren  në procesin e zhvillimit të sipërmarrjes sociale dhe zgjidhjen krijuese të problemeve.

Lexoni intervistën e plotë në këtë link.
Shihemi herën e ardhshme me më shumë lajme  të reja nga  ARNO!

Social share