Заедно сме покреативни: идеи за зелени бизниси од иноватон

Во рамките на проектот „INN@SE – Младинско учество преку иновативно социјално претприемништво“  на 6-ти јуни,  во Младинскиот Центар при општина Центар „Матично“, АРНО организираше иноватон… […]

Read More…

Пpогласени победничките зелени идеи за 2021-ва година

На 16 јуни „АРНО“ ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ 2021 кој и годинава се одржа во онлајн формат. Жири комисијата на натпреварот ги… […]

Read More…