Matinée  për mbledhjen e fondeve me Antonija Lokvenec dhe Konekt image

Matinée për mbledhjen e fondeve me Antonija Lokvenec dhe Konekt

Influecerja e re dhe filantropistja Antonija Lokvenec organizoi një Matinée për mbledhjen e fondeve si pjesë e nismës #donirajpametno (#donozgjuarsisht), në bashkëpunim me Konekt dhe Markt Kitchen. Si pjesë e angazhimit të saj filantropiste, Antonija zgjodhi të organizojë një iniciativë dhurimi për projektin Coolinari.

Për këtë rast, Markt Kitchen përgatiti një menu të veçantë të ofruar nga data 19.10 deri më 19.11.2019. Fitimi nga ARNO Cookie (biskota ARNO) dhe ARNO Smoothie (pija ARNO) u dhurua për projektin Coolinari që mbështet studentët e kuzhinierëve nga Lazar Tanev me më pak mundësi.

Donacioni na ndihmoi për të blerë pajisjet që u duhen kuzhinierëve të rinj për arsimimin e tyre në të ardhmen.

Shitja e biletave për orët e gatimit është aktiviteti ekonomik i ARNO-s (një ndërmarrje shoqërore në të ardhmen :))

Një pjesë e fitimit nga orët e gatimit, së bashku me dhurimin nga Matinée për mbledhjen e fondeve, dhe fitimi nga ARNO Cookies dhe ARNO Smoothies në Markt, u përdor për blerjen e uniformave për nxënësit që ishin pjesë e projektit.

Të gjithë pjesëmarrësit morën një uniformë të bërë me porosi, përveç kësaj të qëndisura me emrin e tyre.

Pjesëmarrësit ishin shumë të kënaqur dhe premtuan të mbanin me krenari uniformat, të investonin dhe të besonin në karrierën e tyre.

Social share