INN@SE webinars-повик за учесници image

INN@SE webinars-повик за учесници

АРНО е во потрага по учесници за претстојните онлајн обуки (4 вебинари) организирани во рамките на проектот INN@SE (Иновативно социјално претприемништво со младински ангажман). Идеалните учесници се искусен младински кадар: младински работници, тренери, училишни и универзитетски наставници заинтересирани да ја научат методологијата INN@SE и да ја пренесат во нивните практики. Учесниците ќе работат во мешани групи со номинирани луѓе од Полска, Италија и Јордан. Целосниот повик е достапен на овој линк

Аплицирајте до 07.03.2022 година, со пополнување на овој формулар.

Сподели на социјалните мрежи