Разговор со Ирина за Nova Times image

Разговор со Ирина за Nova Times

Младинската новинарка и ученичка од меѓународното училише „НОВА“ Адора Лимани разговараше со Ирина за декемвриското издание на Nova Times. Во интервјуто тие зборуваа за создавањето и суштината на АРНО, за концептите на социјалното претприемништво и зелена економија. Како значајна водилка на патот кон успехот во фокусот е ставена филантропијата од перспектива на правење на она што е најдобро за индивидуата и заедницата.

Целото интервју можете да го прочитате на следниов ЛИНК.
До скоро со нови АРНИ вести!

Сподели на социјалните мрежи