Интервју на Ирина Јаневска за Радио Слободна Европа image

Интервју на Ирина Јаневска за Радио Слободна Европа

Проектот RISE – Регионален инкубатор за социјални претприемачи, отвори простор за уште поголемо промовирање на социјалното претприемништво, а со тоа место за уште еден инспиративен разговор со Ирина објавен од страна на Радио Слободна Европа. Во овој текст претседателката на АРНО, Ирина преку лични искуства споделува алатки кои се користат во процесот на развивањето на социјално претприемништво и креативното решавање на проблемите.

Прочитајте го целото интервју на следниов линк.
До скоро со нови АРНИ вести!

Сподели на социјалните мрежи