Глобална недела на претприемништво (ГНП) 2020-АРНО учествуваше со 2 настани image

Глобална недела на претприемништво (ГНП) 2020-АРНО учествуваше со 2 настани

Во рамки на Глобалната недела на претприемништво (ГНП) 2020, АРНО учествуваше со 2 настани од кои едниот се одржа на 18-ти ноември под наслов „Социјално претприемништво: од А до Ш“, а другиот на 20-ти ноември под наслов „ Social Entrepreneurship goes green: Зеленото претприемништво како повисока октава на социјалната економија“.

Двата настани наидоа на голем интерес и учество. Подолу можете да ги погледнете видеата од преносот во живо на Фејсбук.

Настан 1: https://fb.watch/1Whu399z6h/

Настан 2: https://fb.watch/1WgFL5TyAr/

Наши поддржувачи
Rockefeller Erasmus UNFPA UNDP Social Impact Award