Thirrje e hapur për mentorë dhe ekspertë për programin RISE Journey 2 image

Thirrje e hapur për mentorë dhe ekspertë për programin RISE Journey 2

Thirrja e dytë për mentorë dhe ekspertë për 9 ekipet e përzgjedhura hapet në kuadër të projektit RISE (Regional Incubator for Social Entrepreneurs).

Regjistrimi është i hapur në këtë link deri më 15 nëntor, ora 23:59. Ju lutemi vini re se këto janë angazhime pro-bono (pa pagesë). Për më shumë informacion mund të lexoni në linkun e mëposhtëm.

Përkrahësit tanë
Rockefeller European commission UNFPA UNDP Social Impact Award Erasmus RYCO French Developement Agency Национална Агенција за образовни програми и мобилност МК